Monday, 30 July 2012

~friendship till the end~

dear blog,
diz time,fara just nak share about  pengertian sahabat yang sebenar-benarnya..actually,sahabat adalah satu tali kegembiraan didalam memenuhi saat-saat kita tika didalam kehidupan ini..sahabat tika susah,dan sahabt tika senang..sahabat sejati akan sentiasa ada untuk kita disaat kita memerlukannya..itulah pengertian sahabat yang sebenar-benarnya,,

dulu fra adela sahabat yang benar2 sentiasa ada untuk fra,, pas skolah pun,,kadng2 kuar ngan die...g mana2,,beli barang same,nak diikotkan cite,fara ngn sahabat fra ni memang sentiasa brsama even dah bis skolah,,,salah sorang sahabat sejati fara ialah zulika md yunos...aka kiwiku.. hehee,,sedihla jugak x pat nak study same tempat ngan die,,but harap die sentiasa berbahagia brsama orang yg trsayang  n sentiasa ingat fra...fra x nak die sedih2..fra harap2 die ceria2 sentiasa..n juga sahabat fra kat hostel..kat kelas 5 tv3..rindu sangat kat mereka =(


n bile cite sal sahabat kat u pula,sahabt yang fara sentiasa ingati especially,fatin hazlin,,,
n juga inani bt baharom,maisara zakaria,nor shazwani ,eyka saarin n laen2,,banyak cgt,,smpai x pat nak sebutlah,,hehee...
ni antara snapshoot fra ngn sahabt fra  di uitm kampus chendering ni :


                                                                    








       salam senyuman..
~nurul farahin abdul aziz~










No comments:

Post a Comment