Thursday, 19 July 2012

Sana Sini...

says:soryla dear  friend.. x banyak lagi cite yang fra nak kongsi.. coz diz sem busy.. so fra x sempat nak update blog.. so pentingkan yang lebih penting dahulu.. kan?hehe =) ingat nak wat cam tutorial la cmtulah kan2.. but cuti2 nantilah bru fra wat.. hehe...
sem ni dah masok 2 thun stgah rupa-rupanyer fra menetap di kuala terengganu yang indah ini..hehe..(chendering)namenyer.a lots of stories ngan kawan2 kat sini.. yang paling penting.. lecturer yg best2..cool2.. n hebat2... 
yang paling best n hepi cgt,bile dpt menuntut ilmu dari orang yang lebih arif.. heehe.. even kene marah pun. fra x kesa..kerna itu adalah lumrah seorang student.. ghee ;)
thanks of god ..syukur cgt dapt study di Uitm kuala terengganu nie..
cite yang paling best gak adlah shopping ter "Top" yang sering kami pergi.. (MYDIN & GIANT ) ..hehe.. dah kate dekat la kan.. so bile x de keje g la jalan2 kat situ.. nak g mesra mall jauh la pulak kan2.. demi menjimatkan  kos pengangkutan..so,x yah la jalan2 smpai ke m.m .. mydin dah cukup.. hehe.. best ape .. 
n bile cakap pasal nak beli barang a.d lak,coz fra kan budak a.d( art n design) , so place yang slalu fra visit n beli brg2 yang seumpama dengannya kat pustaka seri intan.. 
dah cam tourist guide la pulak ann.. ble ckap sal lokasi2 ter"TOP" kat ganu ni ..haha...
ape2 pun .. ganu is the best.. 
n the best2 n best thing ialah blajo kecek ganu..
ex: mung dok wat mende tu ?
     nebeng mung
     hok ane se??
     n macam2 la kan...
x berkesempatan lagila jugak nak  cak bahase ganu ni.. takot pelik je nanti. tapi ape2pun bahase ganu memang unik.. hehee


"GANU THE  BEST"



lagu pilihan: Ganu kiter ....

No comments:

Post a Comment